Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс валют на понеділок, 3 червня. Так, курс долара знизився на 2 копійки і зупинився на рівні 26,85 грн/долар. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Національний банк України
Національний банк України

Офіційний курс валют від Нацбанку на 3 червня

  • 2685,4695 гривень за 100 доларів.
  • 2994.5670 гривень за 100 євро.

Варто відзначити, що офіційний курс валют на попередній банківський день, 31 травня, становить 2687,2573 гривень за 100 доларів. Курс євро при цьому впав на 3 копійки і складав 2991.9923 гривень за 100 євро.

Раніше повідомлялося, що у травні 2019 року українцям автоматично перерахували субсидії на наступний опалювальний сезон. Відомо, що тим, хто не отримав допомоги, необхідно звернутися з новими заявами до служби соціального захисту.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так, фахівці пояснили нюанси нових правил оформлення пільг на оплату компослуг та відповіли на найпоширеніші питання, що хвилюють сьогодні громадян.

Чи потрібно у травні повторно звертатися з документами?

Тим громадянам, які отримували субсидію і не мали боргів, перерахували пільги автоматично. Боржникам радять навідатися в управління соцзахисту з новою заявою та декларацією. А також погасити заборгованість. Ті, хто отримував субсидію готівкою на руки, зможуть отримати і на наступний період, але вже у безготівковій формі на рахунок у "Ощадбанку".

Нагадаємо, зовсім скоро банки будуть зобов'язані відшкодувати кошти українцям, якщо шахраї вкрадуть гроші з рахунку.

Раніше Знай.uа повідомляв, український олігарх Ігор Коломойський розповів журналістам, що у нього збереглися хороші особисті стосунки з президентом України Володимиром Зеленським.

Також Знай.uа писав, журналіст Ігор Лєсєв показав "досягнення" колишнього керівника Нацбанку Валерії Гонтарєвої, яка "втекла до Лондона" після сварки з патроном Петром Порошенком.