Один з найбільших європейських операторів автобусних перевезень, німецька компанія FlixBus, в цьому році планує вийти на український ринок.

1 червня представники FlixBus проведуть у Києві свою першу в Україні прес-конференцію.

Про це передає прес-служба компанії.

Генеральний директор компанії в Польщі та Україні Міхал Леман планує розповісти про подальші плани розвитку FlixBus в Україні, бізнес-моделі FlixBus і співпраці з місцевими автобусними компаніями, а також про новому стандарті міжміських автобусів.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

2 роки тому ця компанія офіційно заявила про те, що відкриваються рейси з ЄС в чотири міста України — Київ, Львів, Рівне, а також Житомир.

Люди з цих міст змогли їздити в такі країни, як Польща та Чехія. Ціна квитка зі знижкою, наприклад, за маршрутом Київ-Прага складає всього 5 євро, а – приблизно добу.

Компанію FlixBus заснували в Мюнхені в 2013 році. З 2015 року вона почала активну роботу на міжнародному ринку. Тепер пропонує найширшу мережу міжміських автобусних перевезень в Європі, що складається з 200 тисяч щоденних рейсів по 1200 напрямами в 24 країнах.

Нагадаємо, Новий аеропорт у Дніпрі: випробування справою для президента Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Як правильно підготуватися до заробітків в Європі

Також Знай.ua" писав про те, що Як цілий народ привчити до чистоти, гіркий і тяжкий досвід Німеччини