Бабуся малюка розкрила моторошні деталі трагедії під Києвом

Жахливий інцидент стався у Київській області. Батьки знайшли свого сина на вулиці в калюжі крові. З'ясувалося, що дитина отримала кульове поранення в голову.

Хлопчика терміново госпіталізували. І бабуся п'ятирічного малюка Олександра Тлявова розповіла, що лікарі досі не можуть отримати кулю з голови дитини.

Супрун приголомшила несподіваною заявою на всю країну

Міністр охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що українці часто не хочуть знати про свою хворобу. Про це вона розповіла під час львівського медіафоруму.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Дуже часто українці не хочуть знати про свою хворобу через страх. Тому що в Україні дуже часто бути хворим — це вирок. Система охорони здоров'я нікому не допомагала, люди боялися йти до лікарів, боялися збанкрутувати, тому що дорого купувати ліки. В системі охорони здоров'я багато проблем, і були свої віруси, які зайшли всередину системи охорони здоров'я і перетворилися в хворобу", - зазначила Супрун.

ПриватБанк вляпався у гучний скандал, українці вимагають пояснення

Державна установа "ПриватБанк" потрапила в новий скандал. Банк списав з рахунку клієнта величезні суми, проте транзакції виявилися невдалими.

"Намагався придбати квитки на захід… Оплачував картою Приватбанку, в момент завершення оплати висвітилася повідомлення з помилкою і написом "оплата не пройшла, спробуйте знову". Спробував вдруге – те ж саме. Природно, квитки я не отримав, тому що платіж не пройшов… Я побачив, що гроші з мене списали за дві невдалі транзакції 2 рази по 108 євро", – затверджує клієнт установи.

Зеленський взявся за СБУ

Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади начальника Головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області Олега Валендюка.

Про це йдеться в указі президента № 344/2019 віл 31 травня 2019 року.

"Звільнити ВАЛЕНДЮКА Олега Сергійовича з посади начальника Головного управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області", - йдеться в тексті документа.

Українцям показали, що Порошенко зробив з моніторами і стільцями

Не так давно на всю Україну прогримів скандал з тим, що Порошенко, залишаючи Адміністрацію Президента, прихопив з собою все, що було не прикручені до підлоги.

Вот так просто Идеально)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 1 juni 2019

Не міг пройти повз юрист і блогер Міхіл Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook показав усім українцям удосконалення борди Петра Олексійовича на прийдешні вибори.