У Харків та область повертаються рясні дощі, але, незважаючи на це, спека не поспішає здавати свої позиції.

Український Гідрометцентр опублікував прогноз погоди на вівторок, четверте червня.

Синоптики повідомили про те, що сьогодні вдень температура повітря в Харкові прогріється до двадцяти восьми градусів за Цельсієм. Вітер північно-східний, його пориви сягатимуть десяти метрів в секунду. Вночі стовпчики термометрів опустяться до сімнадцяти градусів тепла.

Разом з цим харків'янам варто очікувати серйозних опадів. У місті пройдуть дощі, місцями можливі сильні грози з серйозними поривами вітру. Синоптики настійно рекомендують не забувати вдома парасольки, в цей день вони можуть знадобитися. Дощі, найімовірніше, будуть короткочасними, однак опади напевно виявляться досить рясними. Подібну погоду слід чекати й на завтра, п'ятого червня. В цілому, перший місяць літа в Україні обіцяє бути одночасно і спекотним і дощовим.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.