В центрі Львова затримали неадекватних п'яних дебоширів.

Про це повідомили журналісти з місця події.

Як зазначили свідки події, даний громадянин та його товариш розпивали горілку в центрі міста.

"На зауваження представників муніципальної варти неадекватні громадяни почали битись. Після чого було викликано поліцію", - зазначили свідки.

Також нещодавно 3 червня патруль Муніципальної варти побачив в центрі Львова чоловіка в масці супергероя, який вирішив прилягти прямо посеред тротуару в центрі міста.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Про це повідомляються на сторінці Муніципальної варти у Facebook.

“Місцевий “Спайдермен” змучився і приліг. Від допомоги “супергерой” відмовився. Пішов відпочивати в іншому місці…” – йдеться у повідомленні.

Відомо, що чоловіка розбудили і змусили піти.

Нагадаємо, що у центрі Львова поліція також затримала іноземця– громадянина Німеччини, який за присутності великої кількості людей роздягався догола.

"Патрульні отримали повідомлення, що на площі Ринок іноземець у стані алкогольного сп'яніння зухвало порушує громадський порядок. Чоловік за присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани та оголював статеві органи. Чоловіка виявили на камерах спостереження. Згодом інспектори знайшли його на площі Катедральній", - пишуть у поліції.

Нагадаємо, що дівчата влаштували масове побоїще у центрі Києва: хапали за волосся й лупцювали ногами, відео не для слабкодухих

Також "Знай.ua" информував, що дика жорстокість струсонула українських батьків: скалічили дитину заради задоволення - "нелюди"