Сьогодні, 3 червня патруль Муніципальної варти побачив в центрі Львова чоловіка в масці супергероя, який вирішив прилягти прямо посеред тротуару в центрі міста.

Про це повідомляються на сторінці Муніципальної варти у Facebook.

“Місцевий “Спайдермен” змучився і приліг. Від допомоги “супергерой” відмовився. Пішов відпочивати в іншому місці…” – йдеться у повідомленні.

Відомо, що чоловіка розбудили і змусили піти.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також нещодавно у центрі Львова поліція затримала іноземця– громадянина Німеччини, який за присутності великої кількості людей роздягався догола.

"Патрульні отримали повідомлення, що на площі Ринок іноземець у стані алкогольного сп'яніння зухвало порушує громадський порядок. Чоловік за присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани та оголював статеві органи. Чоловіка виявили на камерах спостереження. Згодом інспектори знайшли його на площі Катедральній", - пишуть у поліції.

Патрульні затримали в центрі міста іноземця-ексгібіціоніста (Увага, відео містить неприємні кадри)

Патрульні затримали в центрі міста іноземця-ексгібіціоніста (Увага, відео містить неприємні кадри) Вчора, патрульні 2 батальйону отримали повідомлення, що на площі Ринок перебуває іноземець в стані алкогольного сп’яніння та зухвало порушує громадський порядок. Патрульні зв’язалися з працівниками центру безпеки міста, які виявили вказаного чоловіка на камерах спостереження. Згодом, інспектори знайшли його на площі Катедральній. Дані чоловіка встановили, ним виявився 30-річний громадянин Німеччини. Коли порушника посадили в службовий автомобіль поліції, йому стало погано і чоловік виблював своє «алкогольне турне Львовом» через вікно. Згодом це повторилося і у відділі поліції. Слідчим передали запис, з камери відеонагляду, на якому чітко видно, що даний чоловік, у присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани та неодноразово оголював статеві органи. На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження. #випивбудьлюдиною

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Donderdag 30 mei 2019

Порушником виявився 30-річний громадянин Німеччини. Після затримання йому декілька разів стало зле – спочатку в машині патрульної поліції, а потім – у відділку.

Нагадаємо, що дівчата влаштували масове побоїще у центрі Києва: хапали за волосся й лупцювали ногами, відео не для слабкодухих

Також "Знай.ua" информував, що дика жорстокість струсонула українських батьків: скалічили дитину заради задоволення - "нелюди"