Жителі Харкова звернулися до скандального мера міста Геннадія Кернеса з вимогою вплинути на вирішення питання по одному з проспектів.

Харків'яни вважають, що проспекту Григоренка необхідна реконструкція, відповідна петиція з'явилася на сайті міської ради.

Люди впевнені, що проспект гостро потребує реконструкції. Багато будинків знаходяться в аварійному стані, не кажучи вже про те, у що перетворилися тротуари і проїжджа частина. По проспекту стає небезпечно пересуватися, і харків'яни впевнені: міська влада зобов'язані негайно відреагувати на ситуацію.

"Багато тротуари та внутрішньобудинкові дороги проспекту зношені. Біля школи номер вісімдесят два тротуарів і доріг взагалі немає, замість них – ями. Із-за постійного неконтрольованого «омолодження» багато дерева загинули, і в спекотні дні проспект огортає пилова буря. Пил, що піднімається вітром, потрапляє в очі і забивається в рот. Цим дихають діти, молоді мами, наші батьки", - розповіли жителі Харкова.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Люди готові самостійно висаджувати на проспекті нові дерева та робити те, що в їх силах. Втім, очевидно, що їм необхідна допомога влади. У тому випадку, якщо петиція набере п'ять тисяч переглядів, у мерії її розглянуть.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.