У Харкові тривають сутички українських патріотів і прихильників так званого "руського миру", при яких часто не обходиться без застосування сили.

Видання "Факти" повідомило про напад на спортсмена Артема Шокало, який відомий у місті своїми проросійськими поглядами.

останнім часом У Харкові знову неспокійно. Мер міста Геннадій Кернес, схоже, не збирається реагувати на дедалі гострішу в місті обстановку. Після з'їзду його партії знову активізувалися українські патріоти демонтували пам'ятник СРСР маршалу Георгію Жукову. У ситуацію довелося втрутитися навіть президенту України Володимиру Зеленському, який попросив міського голову вплинути на ситуацію.

Втім, події продовжують розвиватися за несприятливим сценарієм. У Харкові був побитий Артем Шокало, колишній охоронець цивільної дружини Геннадія Кернеса та екс-член скандального об'єднання сепаратистів "Оплот". У 2015 році він виступав на турнірі в окупованому Донецьку у футболці "Оплот ДНР". Також він підозрюється в участі в безладах в будівлі харківської міськради двадцятого червня 2018-го року.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тепер Шокало, неодноразово в минулому побив українських активістів, доставлений до реанімації з численними травмами голови та тіла. По всій видимості, в найближчі місяці він не зможе займатися проросійської діяльністю.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.