У ніч на 8 червня майже вся Одеса залишиться без води.

Про це передають у Інфоксводоканалі.

Водопостачання відключать у зв'язку з проведенням робіт з ремонту засувки діаметром 600 мм на перехресті Люстдорфської дороги і вулиці Бреуса.

з 23:00 7 червня до 08:00 8 червня без води залишаться мешканці Приморського, Малиновського та Київського районів Одеси.

Нагадаємо, з 1 червня знову підскочили ціни на газ для населення, а ось для промислових споживачів, навпаки, знизилися. Українцям обіцяють, що у липні 2019 вартість багкитного палива знову знизиться.

Також Знай.uа писав про те, що з-за боргів за комунальні послуги українців можуть позбавити житла або примусово продати його. Сума заборгованості повинна становити всього 20 мінімальних зарплат – 84 тис грн. Про це повідомив експерт з питань ЖКГ Андрій Нікончук.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям дали детальний прогноз погоди на червень місяць, щоб знати? до яких примх стихії бути готовими.