В Україні набирає популярність вид злочинів, коли зловмисники тим чи іншим способом вилучають кошти з банкоматів.

Черговий подібний випадок стався на Харківщині, про що повідомила "Медіа група об'єктив".

Невідомі злочинці підірвали банкомат одного з українських фінансових установ сьогодні в три години ночі. Інцидент стався в селищі Велика Рогань, що в Харківській області. Зловмисники вилучили з понівеченого банкомату гроші, проте точна сума викраденого поки не називається. Розслідування ведеться Липецьким ОП.

Пізніше стало відомо про те, що банкомат належав "Ощадбанку" і розташовувався за адресою вулиця Культури, 60. Злочинцям вдалося уникнути того, щоб їх особи потрапили в об'єктиви камер, а значить, вони ретельно спланували цей злочин. В даному регіоні це вже не перший випадок вибуху банкомату. Поліція підозрює, що на місці злочину діяла організована угрупування. Представники правоохоронних органів будуть вдячні за будь-яку допомогу в ході цього розслідування.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижні червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.