6 червня, вранці помер Олександр Кузнєцов. Акторові було 59 років.

Про це пише POLITEKA.

Поки що про причини смерті не повідомляється, проте у 2014 році стало відомо, що у Олександра знайшли онкологічне захворювання. Всі ці роки він стійко боровся з хворобою.

Олександр Кузнєцов найбільш відомий своэю роллю у фільмі "Джек Восьмьоркін – американець". Відомо, що після розлучення він переїхав в США.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Відомо, що якийсь час тому в одному зі своїх інтерв’ю, актор розповів про те, як дізнався про свій діагноз і як почав боротися з хворобою:

«Після повернення в Москву після обстеження я отримав страшний діагноз – рак простати. Десь II-III стадія. Справа виявилася дуже серйозною – ракові клітини вже вийшли за межі простати. Тому мені запропонували зробити термінову операцію ».

Нагадаємо, що у місті Такамацу помер Масао Мацумото, чоловік з найстарішої у світі пари, чий спільний вік перевищував 210 років. Масао і його дружина Міяко прожили в шлюбі 81 рік і 201 день.

Як повідомляв "Знай.ua", на відомого відеооператора Дениса Руденка напали біля будинку та побили до напівсмерті. Лікаря тиждень боролися за життя чоловіка, але він так і не прийшов до тями. Посеред ночі серце Дениса зупинилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що не стало відомого радянського і російського композитора Євгена Крилатова, музика якого звучала в багатьох мультфільмах. Він писав музику для багатьох стрічок, зокрема, найбільше глядачам запам'яталися композиції "Крылатые качели", музика для мультфільмів "Канікули у Простоквашино", "Умка", "Дід мороз та літо" і багато інших.