У Харкові починає діяти чергове обмеження руху транспорту, про який місцеві мешканці та гості міста не повинні забувати.

Згідно з повідомленням прес-служби місцевої міськради, на одній з вулиць до кінця місяця буде обмежено рух транспорту.

Мова йде про вулиці Юри Зойфера, в районі будинку номер 6. Обмеження діє з учорашнього дня і триватиме до кінця червня. У Департаменті інфраструктури міськради заявили про те, що були змушені вчинити подібним чином для того, щоб якомога швидше завершити ремонтні роботи на газопроводі в цьому місці. При цьому автомобільний транспорт зможе проїжджати по вільною від виконання робіт смузі.

У Департаменті запевнили, що не пізніше тридцятого червня рух по вулиці Зойфера відновлять в колишньому обсязі. Зараз автомобілісти, які не знали про введеному обмеження, потрапили в неприємну ситуацію. Обмеження руху в цьому районі в години пік спостерігаються серйозні тягучки. Водіїв місцевих жителів просять з розумінням поставитися до ситуації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.