У Харкові відбулося чергове досить серйозне ДТП, в якому постраждало відразу кілька автовласників.

На виїзді з міста розбилися три транспортних засоби, повідомили в прес-службі місцевої патрульної поліції.

Сьогодні сталася чергова серйозна аварія за участю одразу кількох автомобілів. Інцидент стався вранці на перехресті вулиці Леся Сердюка та Окружної дороги. Згідно з останніми даними, учасниками аварії стали автомобілі Mitsubishi, Volkswagen і Skoda з причепом. Один з водіїв порушив правила дорожнього руху, а інші не встигли відреагувати на різко змінилася ситуацію.

На щастя, в результаті цього ДТП ніхто серйозно не постраждав. На місці аварії досі працюють патрульні поліцейські, завданням яких є встановлення деталей інциденту. Уламки автомобілів вже прибрані з проїжджої частини. Потерпілим надана необхідна медична допомога, і вони вже в змозі дати свідчення про те, що трапилося.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.