Колишній директор Харківського бронетанкового заводу і його перший заступник отримали підозру в розтраті майна підприємства від слідчих Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Відповідну заяву зробив портал "Укрінформ".

"Вчора у процесуального керівника було оголошено підозру у розтраті майна, що спричинило збитки в загальній сумі дев'яти мільйонів гривень, колишньому гендиректорру Харківського бронетанкового заводу і його чинному першому заступнику, який займає посаду головного інженера", - повідомив керівник САП Назар Холодницький.

Екс-директор харківського заводу в якості одного з підозрюваних проходить у справі про розкрадання в "Укроборонпромі", яке слідчі почали розслідувати ще три роки тому. Експертиза та слідчі дії стосовно цієї справи і його фігурантів повинні були бути проведені у 201-му році, однак в справу втрутилася корупція в правоохоронних органах. Особи, причетні до розкрадання, неодноразово давали хабарі правоохоронцям для того, щоб закривали ті проблемні справи. За даним фактом триває службове розслідування, результати якого офіційні особи відмовляються коментувати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Портал "Знай.иа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.иа" повідомляв про те, що початку першої повноцінної тижні червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.