Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 6 червня.

“Нехай вона хоч здохне тут”: Дмитро Комаров шокував розповіддю про лікування дівчинки

Комаров
Комаров

В одному з ресторанів Києва телеведучий Дмитро Комаров спільно з дизайнером Андре Таном в рамках благодійного фонду “Чашка кави” представили стильний аксесуар - сумку-шоппер. Її ціна - 249 гривень. Кошти, виручені з продажу цієї речі, підуть на лікування важкохворої дитини.

Українські воїни завдали потужного удару окупантам, до Путіна повезуть десятки "200-их"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бійці ООС відтіснили гібридну армію РФ з-під Маріуполя. Українські військові зайняли ворожу позицію "Дерзкая" і стратегічну висоту. Про це повідомив Волонтер Олександр Карпюк.

Перед тим, як зайняти позиції терористів "ДНР" під населеним пунктом Водяне, Збройним силам України вдалося знищити цілий загін окупантів всього за кілька днів.

Як живеться Кварталу 95 без Зеленського: актори приголомшили зізнанням

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

У неділю, 9 червня, в Києві відбудеться концерт "Вечірнього Кварталу".
У повідомленні говориться, що в концерті візьмуть участь актриси "Жіночого Кварталу" і група On I Ona. До речі, це перший концерт "Вечірнього Кварталу" в Україні, в якому не буде брати участь Володимир Зеленський. Актори "Кварталу" поділилися своїми думками і розповіли, як вони звикають до нового положення.

Вбивство Кірюші: начальника поліції Київської області відправили на Донбас

З'явилася інформація, що генерала поліції Дмитра Ценова, який після вбивства п'ятирічного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому подав рапорт про звільнення з посади призначили на нову посаду в ООС. Відомо, що він стане керівником поліцейських сил в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Економічна блокада Донбасу: Луценко пригрозив Кучмі покаранням

На наступному засіданні тристоронньої контактної групи (ТКГ) будуть обговорювати пропозицію щодо зняття економічної блокади з тимчасово окупованої території Донбасу. Генеральний прокурор України Юрій Луценко висловив свою позицію з даного приводу.