Відома українська телеведуча Яніна Соколова довгих сім місяців боролась з раком - і перемогла. Сьогодні ведуча ділиться своїми переживаннями та відверто розповідає, що насправді пережила та чому нпро її стан навіть ніхто не здогадався одразу.

Як розповіла Яніна, про свій діагноз вона навіть рідним не одразу розповіла, а коли зізналась, батьки були просто шоковані. Проте, як їй самій страшно не було, вона їх запевнила, що з усим впорається, - пише "РБК-Україна".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Як тільки я побачила, що результати аналізів не дуже хороші, відразу розповіла мамі. Вона була шокована, так само як і іншим членам родини. Але потім я їх втішила, сказала, що ми дійдемо до кінця, будемо боротися. Не відразу, але повідомила своїм двом близьким друзям. Вони мене підтримували і підтримують досі", - говорить Яніна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Не зважаючи на такий серйозний діагноз, ведуча не припиняла працювати. Грим, правильне світло та блиск в очах ні на мить не видав її реального стану, ніхто навіть не здогадувався, який біль терпіла Соколова.

"Ми випустили купу крутих ефірів, зокрема резонансне інтерв'ю з Анастасією Приходько. Це такий контраст, коли ти лежиш в реанімації, на тобі маска штучного дихання, катетери, бинти... І в цей момент суспільство обговорює твоє інтерв'ю, не знаючи взагалі, що з тобою відбувається. Я прокинулась в реанімації, взяла телефон і побачила там 1600 тегів з репостами. Я думала: знали б ви зараз, як мені. Іноді ми бачимо тільки зовнішню сторону того, як живуть відомі люди", - розповіла Яніна.

За словами жінки, не лише українські лікарі допомогли їй одужати, а перш за все вона завдячує своїм рідним та друзям та їх сильній підтримці.

"Ну, і найважливіше: рак – це хвороба, яку може вилікувати тільки любов тих, хто поруч з тобою. В Інституті раку одна жінка, з якою я познайомилася, сказала мені, що рак – це хвороба недостатності обіймів. Люди в цей період дуже хочуть обійматися".

"Рак гарненько мобілізує. Ніхто не здогадувався про мене тільки з однієї причини – я досить сильна людина", - додала Соколова.

Нагадаємо, Яніна Соколова розповіла, як проходило лікування найстрашнішої недуги.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Супрун повідомили, про скасування декларацій з сімейними лікарями.

Також Знай.ua писав про те, що Супрун поділилася власним досвідом боротьби з інформаційними бульбашками.