27-річна Мариш Чаплін та її 29-річний чоловік Джон Хоббс познайомилися ще в онкоцентрі, під час курсу лікування від раку. Вони почали спілкуватися, а коли обидва перемогли страшну хворобу, зрозуміли, що їм потрібно бути разом. Про це повідомляє Daily Mail.

Так як після хіміотерапії неможливо народити дитину природнім шляхом, то пара скористалася послугами ЕКО. Пересадка ембріона пройшла успішно, і незабаром Мариша народила дочку Еві. Вона з чоловіком дуже хотіли мати дитину і вирішили не зволікати.

"Мені сказали, що до того часу, коли мені виповниться 23 роки, мої яєчники здадуться", - сказала вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як відомо, людям після хіміотерапії дуже складно зачати і народити малюка, тому іноді без допомоги інших людей просто не обійтися.

"Це було те, чого ми хотіли, але до мети було ще так далеко", - розповідала Мариша.

Пізніше пара захотіла ще одну дитину, але після лікування і першого зачаття у них не було достатньо грошей, щоб оплатити послуги ЕКО. Так як втрачати їм було нічого, подружжя створили групу на Facebook, щоб зібрати гроші.

Результат перевершив всі очікування. У загальній сумі люди пожертвували батькам близько 2 тисяч фунтів (близько 70 тис. грн. — прим. ред.).

"Ми ніколи не припускали, що станемо сім'єю з чотирьох осіб", - сказали вони.

Довгоочікуваний курс процедур відбувся, Мариша завагітніла і народила дівчинку шляхом кесаревого розтину. Дитину вони назвали Ісла.

Як зізналася Мариш:

"Було важко зрозуміти, що ці люди, які насправді не зустрічали нас раніше, кожен місяць вкладали свої власні гроші зі своєї зарплати".

Батьки і старша дочка без тями від малятка Ісли. Вона робить їх життя набагато краще. Як зізнається Мариша, їй страшно уявити, що другої доньки могло і не бути, якби не пожертви небайдужих людей.

Geplaatst door Rebecca Evans op Zondag 16 juli 2017

Нагадаємо, у британському хоспісі погодилися організувати весілля для жінки, що помирає від раку. На церемонії, влаштованій прямо біля її ліжка в хоспісі, були присутні всі друзі і родичі. Це був найщасливіший день у житті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Джилліан Меркадо – дівчина, якій в ранньому віці поставили жахливий діагноз – м'язову дистрофію. Хвороба прикувала дівчину до інвалідного крісла. Багато хто може подумати, що в цей момент мрії про світ моди повинні були впасти. Але дівчина вирішила, що здаватися ні в якому разі не можна.

Також "Знай.uа" писав, цьому хлопцеві вдалося подолати рак. Лікарі вважали, що ніякої надії немає, тому одужання Шона вважається справжнім дивом. Йому поставили страшні діагнози: пухлина Аскіна і хвороба Ходжкіна. Шон став першою людиною у світі, який переміг ці захворювання.