"Думаю, що я можу на це зважитися": Притула терміново звернувся до українців

Нещодавно стало відомо, що відомий український ведучий і комік Сергій Притула прийняв рішення про балотування до Верховної Ради на парламентських виборах від партії Святослава Вакарчука "Голос". Сам Притула підтвердив цю інформацію у відеозверненні, яке розмістив на особистій сторінці в соціальній мережі Fecabook.

Може стати прем'єр-міністром: Порошенко приміряють нову роль

Колишній президент України Петро Порошенко ще не вирішив залишатися працювати в команді з народними депутатами після парламентських виборів 2019. Ймовірно, він не буде депутатом, а займе іншу роль у політичному житті України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Автобус з українцями зжерла полум'я: залишився один скелет

На Житомирщині просто під час руху загорівся переповнений автобус. Дим помітили інші водії, які їхали поруч, вони почали сигналити. Водій пасажирського автобуса зреагував вчасно і зупинився. Однак полум'я вже поглинуло транспорт.

Вакарчук розкрив головні імена соратників: топ-20 "Голоси"

Лідер партії "Голос" і відомий український вокаліст Святослав Вакарчук на з'їзді партії оголосив першу двадцятку виборчого списку. Саме з цими людьми політична сила йде на позачергові парламентські вибори. Трансляція з'їзду проходила на офіційній сторінці партії в Facebook.

Європейські друзі назвали Україну економічним дивом: "Це велика, велика країна"

Посол Італії в Україні Давида Ла Сесілія розповів про перспективи нашої країни і заявив, що Україна може стати черговим "економічним дивом". Посол Італії звернув увагу на одну найбільших проблем в Україні, а саме погані дороги.