Аварія сталася в суботу, 8 червня, увечері в місті Золочів на автодорозі Львів-Тернопіль. На вулиці Об'їзній сталося зіткнення вантажівки "ГАЗ" під керуванням 36-річного жителя Буського району з мікроавтобусом "Мерседес Бенц" під керуванням 54-річного жителя Тернополя.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це стало відомо завдяки відділу комунікацій місцевої поліції.

Правоохоронцям вдалося встановити, що бочка, яку перевозив водій "Газу", під час руху і пошкодила два легкових автомобіля Шевроле Капдива і Хонда СРВ. Після цього машина відлетіла і зіткнулася з авто Опель Комбо, яким керував 42-річний житель Хмельницької області.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті аварії постраждали водії Мерседеса і Опеля. Крім того травми різного ступеня тяжкості отримали 12 пасажирів автобуса, серед яких були жителі Київської, Одеської, Запорізької, Донецької, Полтавської, Харківської і Тернопільської областей.

Також з травмами звернулися пасажир "Опеля" 47-річний житель Хмельницької області та пасажир вантажівки "ГАЗ" 48-річний житель Буського району.

За фактом ДТП поліція порушила кримінальну виробництво за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, за що передбачено обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Нагадаємо, потрійне ДТП перетворило маршрутку, вантажівка та легковик на купу металу.

Як повідомляв Знай. ua, на Вінниччині перекинулася вантажівка з тоннами хімікатів.

Також Знай. ua писав, що у Києві евробляха влетіла в популярний ТЦ, є загиблі.