Як часто ми беремо просто гроші для обіду на роботі? Але наскільки це економно та корисно? Саме питання економії змушує українців переглянути і своє меню і взагалі харчування на роботі.

Експерти дали кілька порад, як правильно зібрати обід на роботу чи дитині у школу, щоб це було і економно і корисно, - пише "Українська правда".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пакуйте розумно

Популярні новини зараз

Нехай плацкарт їм буде пухом: поїзд "Укрзалізниці" розвалився на ходу, пасажирам довелося ловити полиці і сумки

33-річний шеф-кухар забив татуюваннями майже все тіло за 2 мільйони гривень: "Найболючіше в попі"

Дружині переможця "Голос країни" Романа Сасанчина натякнули, що пора шукати його по клубах: "Не нагулявся"

"Стара Лорак не зрівняється": наречена Мурата Налчаджіоглу Лілія показала всі свої принади у відкритому купальнику поруч зі Златою Огнєвіч

Показати ще

Якщо обід постійно протікає, то його не захоче носити з собою навіть найбільший любитель домашньої їжі. Тому запасіться хорошими судками.

Якщо ви знайшли стильні ланч-бокси та термосумки для їжі – це буде теж бонусом.

НІ – "вологим" бутербродам

Будерброди - це найпопулярніша їжа на роботу чи дитині у школу. Але часто, коли приходить час їх з'їсти, вони стають вологими і часто ви їх просто викидаєте.

Як робитимете такі бутерброди то замініть нарізаний хліб на булочки зі шкоринкою.

Крім того, намазуйте гірчицю, майонез чи масло не на хліб, а на сир, м'ясо чи інші наповнювачі бутерброду. Так це вбереже хліб від зайвої вологи і він не розсипеться.

Якщо ви збираєтеся покласти сендвіч у один судочок чи ланч-бокс із іншими продуктами, то обов’язково обмотайте його харчовою плівкою.

Зінюйте раціон

Одні бутерброди швидко набридають, та й це не найкорисніша їжа. Тому варто урізноманітними раціон, наприклад, сезонними овочами та фруктами.

Крім того, не забувайте, що можна взяти з собою на роботу, те, що не доїли вечері (суп, гарнір та ін) і розігріти. Це буде досить економний варіант.

Плануйте меню заздалегідь

Вигадування нових ідеї для обіду теж може перетворитися на рутину.

Витончений спосіб обійти це – ввести ротацію меню. Вона може бути тижнева, раз на два тижні або навіть місяць, в залежності від вашого графіка.

Не забувайте моніторити інтернет. Там можна знайти прості та легкі рецепти, які збережуть ваш час для приготування їжі на роботу.

Нагадаємо, українців попередили про подорожчання гречки та хліба.

Як повідомляв Знай.ua, українцям назвали головні причини подорожчання продуктів.

Також Знай.ua писав, що ціни в Україні ростуть зі швидкістю світла.