Саакашвілі бігав за українцями по Хрещатику: їх реакція вас здивує

Екс-президент Грузії і колишній глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі запитав людей на Хрещатику, чи варто брати участь йому і його партії у виборах до парламенту в цьому році. Про це він повідомив у Facebook.

Україна на межі другого Чорнобиля: катастрофа на річці Рось загрожує життю тисячі людей

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У неділю, 9 червня, в селі Збаржевка Погребищенського району Вінницької області сталася аварія, в результаті якої авто з хімікатами впало в річку Рось, що протікає кількома областями, зокрема, Київській. Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

електромобіль Renault Kengoo Z.E
електромобіль Renault Kengoo Z.E

Почалося: українців оштрафували за євробляхи, ДФС здерла з бідолах по кілька сотень тисяч

Волинські митники двох українців зобов'язали сплатити у казну штраф у розмірі 100% вартості двох електромобілів Renault Kengoo Z. E. Жителі Рівненської області намагалися розмитнити два старі електромобілі Renault Kengoo Z. E як пасажирські легковики.

У депутатів 15 тисяч, у вас — 1,5: українцям підвищать прожитковий мінімум і пенсії

З 1 липня в українців буде новий прожитковий мінімум. Мінімальну пенсію буде підвищено до 1564 грн. Максимальна пенсія становитиме 15,6 тисяч гривень. Людям з мінімальними виплатами також приготували сюрприз – їм дадуть надбавку у розмірі 67 грн.

Президент обговорив запуск роботи Вищого антикорупційного суду
Президент обговорив запуск роботи Вищого антикорупційного суду

Запуск Антикорупційного суду: Зеленський сказав, коли виправить головний провал Порошенка

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з головою Верховного Суду Валентиною Данішевською та главою Антикорсуду Оленою Танасевич. Після проведених зустрічей президент заявив, що сприятиме запуску роботи Вищого антикорупційного суду. Про це повідомляє прес-служба президента.