З'явилася інформація, що в держконцерні "Укроборонпром" через агентські та страхові контори виводять приблизно до $ 400 000 000. Дана сума дорівнює річному бюджету модернізації армії.

За рік в тіньову сферу від реалізації зовнішньоекономічних контрактів підприємствами концерну "Укроборомпром" може виводиться від $ 200 млн до $ 400 млн.

Про це стало відомо завдяки матеріалу Дмитра Медведєва у виданні "Дзеркало тижня".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Такі розрахунки зроблено з урахуванням практики встановлення спецекспортерами сум комісійної та агентської винагороди, а також формування витрат на страхування товарів та їх транспортування. Такі витрати в ряді випадків перевищують половину вартості контракту.

За даними видання, тіньові "заробітки" на експортних схемах дорівнюють витратам у державному бюджеті України, щороку виділяється на закупівлю озброєнь і військової техніки в рамках оборонного замовлення.

Нагадаємо, у Зеленського сказали, як "приборкають" тарифи на комуналку: конкретні кроки.

Як повідомляв Знай.uа повний список "Слуги Народу" Зеленського: хто йде в парламент від партії президента.

Знай.uа писав, Романенко Порошенку поставив невтішний діагноз: "Обережно, це заразно".