Українці все частіше стикаються з проблемами в роботі ПриватБанку, зі збоями в системі і з шахрайськими схемами. Ось і на цей раз не обійшлося без чергового гучного скандалу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ПриватБанк
ПриватБанк

Українка Катерина на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася проблемами з банком, а так само опублікувала ті два важливих питання, які її зараз дуже хвилюють.

"Два питання сьогодні до ПриватБанку:
- по-перше, якого хр*на мені, без будь-яких повідомлень, змінили пін-код на картці і як тепер дізнатися новий, якщо ті, що шле сам банк в смс, не працюють?
- чому не йдуть платежі в Приват24, оператор ось вже 15 хвилин не реагує, а ті, хто двічі обіцяв передзвонити протягом 3 хвилин, не передзвонюють? Окремо зазначу, що я з котом, на прийомі у стоматолога. Ну тобто взагалі, бл*дь, (вибачте), сюрприз." - обурилася дівчина.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:

"У мене теж оплата не проходить", "Пін-код начебто просто так не міняють, може хакнути намагалися. або збій якийсь в системі", "Якісь збої. Термінали в магазинах сьогодні не працювали (була в 2 великих маркетах).", "Коротше, сказали по телефону, що картою сьогодні краще до 20.00 не оплачувати нічого і що буде масово видавати помилку невірний pin-код", "У мене так було, карту викрили у скиминге", "Це Приват, дитинко.", "Переходь на темну сторону".

Одна з коментуючих зазначила, що їй постійно змінюють пароль, коли вона знаходиться закордоном:

"Якщо більше тижня не в Україні, причому я через це перестала взагалі брати її з собою в поїздки, у мене завжди є карти нормального банку для всього, а приват тримаю для оплати комуналки. І все одно приходять оповіщення про зміну пін-коду . Навіть коли карта не зі мною. Мабуть, приват 24 зчитує геопозіцію, а недопрацьована система змінює пін. Але це реально затуп для банку."

Варто відзначити, що в коментарях була відповідь і співробітника банку, який повідомив, що могли спостерігатися тимчасові труднощі при оплатах. У зв'язку з технологічною необхідністю банком була проведена перезавантаження процесингу, але вже все в порядку.

Нагадаємо, новий закон змусить недобросовісні банки повернути українцям їхні кошти.

Як повідомляв раніше Знай.uа, ПриватБанк оскаржив рішення Окружного адмінсуду Києва про незаконність процедури націоналізації банку.

Також портал Знай.uа писав, що ПриватБанк анонсував нову послугу онлайн, без комісій та цілодобово.