Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Укрзалізниця" отримала нових керівників: що зміниться для простих українців

Склад правління Укрзалізниці поповнився новими людьми. Передає прес-служба "Укрзалізниці". Хто тепер буде "правити" компанією?

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Парламент може усунути Зеленського з посади

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

6 червня Верховна Рада легалізувала процедуру імпічменту, тепер парламентарії можуть усунути президента з посади. Хоча Володимир Зеленський і сам пропонував депутатам спеціальний законопроект про імпічмент, народні обранці знову вирішили піти своїм шляхом.

У Коболєва заявили про зниження вартості газу і розрахували нову ціну

НАК "Нафтогаз України" розрахував нову вартість природного газу для населення та інших споживачів на червень. Про це повідомила прес-служба "Нафтогазу". Згідно з постановою Кабміну №485, від 5 червня вартість складає 5553,89 грн за 1 тис. куб. м без урахування ПДВ, ціни доставки і націнки постачальника. У порівнянні з травнем, ціна зменшилася на 7,3% - на 436,11 грн.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Головний орган Порошенка визнали незаконним

Конституційний суд України визнав недійсними низку положень закону "Про Національну комісію, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг".

ЗНО 2019: українці масово провалюють головний іспит, цифра вражає

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив результати і визначив прохідний поріг для ЗНО з української мови і літератури, математики та фізики. Поріг тестових балів з 2018 року не змінився і залишився на позначці 23.