Зеленський разом із дружиною прибув до Парижа: перші подробиці та фото

Президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою прибув до Парижа. Згідно з програмою, після прибуття глава української держави відвідає найбільший в світі кампус стартапів "Станція Ф" (Station F). Станція була відкрита президентом Франції Еммануелем Макроном 29 червня 2017 року. Передбачається, що на території "Station F" Зеленський спілкуватиметься з українськими стартаперами.

У "Голосі" Вакарчука помітили неладне: що приховав лідер "Океан Ельзи" від українців

Нещодавно український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що йде в політику. Його партія "Голос" вже показала частину списків кандидатів у народні депутати до Верховної Ради України. Однак українцям не сподобалися останні висловлювання Вакарчука.

Бої без правил: lifecell відповів Укртелекому на звинувачення

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Днями найменший представник української "великої мобільного трійки" lifecell звинуватив Укртелеком у блокуванні дзвінків з фіксованих номерів на телефони абонентів, що пішли від lifecell до інших операторів. Натомість прес-служба Укртелекому відкинула звинувачення і каже, що сам lifecell несумлінно конкурує з іншими операторами. Історія скандалу отримала продовження.

Зеленський зустрівся із Тимошенко через розпуск Ради: подробиці перемовин

Президент Володимир Зеленський розповів про свою зустріч з головою партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко. За словами президента, він обговорив з нею можливе рішення Конституційного суду щодо розпуску парламенту.

Комаров з "Світу навиворіт" одружився на Кучеренко: який подарунок готує ведучий коханій

У понеділок, 17 червня, відомому українському телеведучому Дмитру Комарову виповнюється 36 років. Він вирішив відсвяткувати свій день народження в подорож з коханою дружиною Олександрой Кучеренка.