В мережі оприлюднили жахливі кадри обстріляного бойовиками санітарного автомобіля українських військових на Донбасі, про це йдеться в повідомленні прес-служби Об'єднаних сил. Прикрий інцидент стався в районі села Водяне.

Після прямого попадання протитанкової керованої ракети бойовиків сталось щось страшне. За кермом автомобіля перебував старший матрос Сергій Майборода. Він загинув на місці.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сержант Ірина Шевченко отримала вибухову травми та опіки. Її госпіталізували у вкрай важкому стані. Медики дві години боролися за її життя, але вона не вижила.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також блогер Наталія Юсупова повідомила у Facebook про те, що трапилося:

"Сьогодні окупанти обстріляли машину медиків, загинули двоє, ще одна людина у важкому стані. Лікарі розповідали, що одна з них, Ірина наполовину обгоріла і померла... Пекло! Відвели вони війська, президент привітав, а де співчуття? Стріляти в медиків, виродки... Морпіхи спасибі вам, світла пам'ять", – написала в соцмережі Юсупова.

"Командування Об'єднаних сил підкреслює, що обстріл санітарних автомобілів є порушенням міжнародного законодавства і норм міжнародного гуманітарного права. Підступний обстріл санітарного автомобіля з боку російських окупаційних підрозділів є черговим свідченням того, що окупанти не дотримуються ніяких міжнародно-правових норм", - сказано в повідомленні.