на підводному човні Путіна заживо згоріли 7 капітанів першого рангу
на підводному човні Путіна заживо згоріли 7 капітанів першого рангу

Спливла правда про НП на підводному човні Путіна: заживо згоріли 7 капітанів першого рангу

У пожежі на російському підводному судні в Баренцевому морі живцем згоріли 7 капітанів першого рангу. Також серед жертв два героя РФ. А "глибоководним апаратом" опинився атомний підводний човен типу АС-12 - "Лошарік".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленського підставили під удар: у МЗС назвали ключові виклики для президента

Президент України Володимир Зеленський разом з булавою отримав чимало викликів, зокрема, у зовнішньополітичній діяльності. Перед президентом сьогодні стоять три ключові виклики у зовнішній політиці — це Росія, Сполучені Штати Америки і порівняння з попередником.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

З 1 вересня українські школярі зможуть навчатися вдома: як це зробити

З 1 вересня всі українські школярі зможуть перейти на індивідуальне навчання. Для того, щоб навчатися вдома, потрібно написати заяву і принести в школу за місцем реєстрації. Відповідна постанова запрацює з першого навчального дня.

Українцям істотно підвищать мінімальну зарплату: коли і на скільки

В Мінфіні розповіли, коли громадяни України можуть очікувати мінімальну зарплату в 5000 гривень. Так, стільки українці можуть отримувати не раніше 2021 року. Про це йдеться в макроекономічному прогнозі міністерства.