Зеленський в Краматорську озвучив схему відновлення Донбасу: "Тут б'ються справжні українські серця"

Президент України Володимир Зеленський вчора, 5 липня приїхав до Краматорську, де привітав мешканців із 5-ю річницею визволення від російської окупації. У своєму Facebook президент поділився відеорепортажем із поїздки, привітавши всіх його мешканців із 5-ю річницею визволення від російської окупації.

Скандальний екс-генпрокурор розповів, як його намагалися вбити: "Мені зателефонував Клімкін"

Екс-генпрокурор Віктор Шокін в інтерв'ю розповів подробиці замаху на нього, яке відбулося в листопаді 2015 року. За його словами, існувала реальна загроза його життю, але тоді його, швидше за все, хотіли налякати. За словами Шокіна, виявили три кульові отвори в рамі вікна кабінету з зовнішньої сторони.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Переляканий Порошенко хоче повторити трюк Януковича: "Готує валізи для грошей"

Петро Порошенко заздалегідь почав готуватися до приходу на його місце Володимира Зеленського. Екс-президент забрав з банку 340 кілограмів доларів готівкою.

Екс-заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича, юрист Андрій Портнов зробив гучну заяву. За його даними, Петро Порошенко всього за один місяць зняв зі своїх рахунків 34 мільйонів доларів США. Про це юрист написав в соцмережі.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Кошовий йде на вибори: друг слуги народу терміново звернувся до українців, відео

Популярний український шоу мен та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий запросив українців на вибори, що відбудуться 21 липня.

Кошовий запропонував народові допомогти Зеленському зробити так, щоб навколо нього були лише слуги народу.

Євген Кошовий і Володимир Зеленський
Євген Кошовий і Володимир Зеленський

Добкін намагався прорватися до Путіна на мотоциклі - не пустили: вже ніде не раді

У п'ятницю, 5 липня, депутат з «Опозиційного блоку» Михайло Добкін хотів на мотоциклі «вперше проїхати по дорогах РФ». На в'їзді в Білгородську область нардепа зупинили, знявши відбитки пальців і провівши ретельну перевірку.