Дощ в Україні
Дощ в Україні

Підступна стихія підкладе українцям свиню: хто святкуватиме, а хто сидітиме вдома

У неділю, 7 липня, в Україні очікується тепла погода з короткочасними дощами. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"В неділю буде +24...+28 градусів протягом дня, на півдні до +30 градусів. Лише подекуди на Сумщині та в Карпатах +20...+24 градуси. На Івана, короткочасні дощі з грозами очікуються на заході і півночі України, а ввечері в неділю підійдуть до центральної частини. На решті території без опадів", - пише Діденко.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Зеленський зі скандалом звільнив глав митниці, втомився дякувати: "Це мукання вже ось тут застрягло"

Президент України Володимир Зеленський на робочій нараді в Ужгороді попросив начальників Волинської, Чернігівської, Закарпатської та Львівської обласних митниць звільнитися.

Трагічна загибель дівчинки під Дніпром: спливли шокуючі подробиці, мати цинічно брехала

Під час пошуків дівчинки 13-річної Інни Дубик мати дивно себе вела. Трагедія сталася в селі Миролюбівка Дніпропетровської області. Про зникнення дівчинки повідомили лише через тиждень, адже батьки вживали алкоголь і не помітили, що дитина не ночує вдома. Мама Інни говорила, що шукала доньку самостійно. Існує й інша версія, яку розповіла начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Компанієць.

Зеленський прогулявся з Дартом Вейдером по Львову, українці у захваті: "Він нереально крутий"

Володимир Зеленський відвідав Львів з офіційним візитом. 6 липня він представив нового голову Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського.

Руслан Хомчак
Руслан Хомчак

Глава Генштабу назвав хворі місця української армії: зарплата - не головне

У Збройних Силах України визнають, що зараз черги з охочих служити в армії немає. Військовослужбовцям неодноразово підвищували зарплату, але одна з головних причин небажання українців йти на контрактну службу - погані стосунки у військових колективах і незабезпечення соціальних прав.