Літні люди та діти - найбільш незахищені категорії населення. Дуже часто доходить до того, що дитинство у малюків пропадає, атк як батьки не можуть забезпечити їм гідного дорослішання. Про цю проблему, на яку необхідно звернути увагу Зеленському, повідомив український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Батько і дитина
Батько і дитина

"Це фото вразило мене до глибини душі. Маленький хлопчик везе на своєму самокаті порожні ящики. Він допомагає своїй матері, яка торгує неподалік фруктами і овочами. Торгує заради того, щоб прогодувати себе і сво. дитину. Цей малюк позбавлений найголовнішого - безтурботного дитинства. І це дуже сумно. Адже так не повинно бути. Діти повинні грати і веселитися. А не тягати брудні ящики. Люди, нам необхідно кардинально змінювати все. І чим швидше, тим краще. Адже далі так жити, вже просто неможливо." - з гіркотою написав Шнайдер.

Это фото поразило меня до глубины Души. Маленький мальчик везёт на своем самокате пустые Ящики. Он помогает своей...

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 6 juli 2019

В коментарях відразу стали відзначатися українці та думки часто кардинально відрізнялися:

Так .... фото сьогодення .... Від малого до глибокої старості треба наймитувати в Україні ... щоб прогодуватися ... бо ненаситні жирні свині у владному кориті не можуть нажратися мільйонами", "Чоловіком і людиною виросте!", "А я не розумію - чому ви дивуєтесь. нормальний такий демократичний рай, де діти з малозабезпечених,та й не тільки, сімей підробляють і це вважається нормальним", "Але саме з таких дітей виростають люди, сильні духом і добиваються своїх цілей"

"Таке є за будь-якої влади. Це краще, ніж від неробства вести розгульне життя не за рахунок влади, а батьків!", "З одного боку - так, дитина позбавлена дитинства, а з іншого - він буде цінувати життя, цінувати працю і маму, з якою він торгує", "Це нормальний маленький чоловік"

Нагадаємо, що ми писали, чи стане Донбас російськомовним офіційно: у команді Зеленського озвучили несподівану позицію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок: нова система сподобається усім.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відбудова Донбасу: зацвіте, мов райський сад.