У Зеленського запропонували українцям обрати покарання для депутатів: "Звільнення чи кастрація, і жодної магії"

Русік Ханумак із команди президента Зеленського вирішив дізнатися, що буде якщо депутат не прийде на роботу. Для цього він записав відеоролик.

Руслан Ханумак – актор, один з кращих коміків країни, переможець шоу "Розсміши коміка", кращий актор українського КВН 2012 року. Керівник "ZAINKA-production" і учасник студії "Квартал 95".

NewsOne проведе скандальний телеміст з головними пропагандистами Росії: терпіння Зеленського луснуло, відео

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський терміново звернувся до українців щодо Донбасу. Відповідне відео Зеленський опублікував на особистих сторінках у соціальних мережах.
Партія "Європейська солідарність" на чолі з її лідером Петром Порошенком зараз роз'їжджає країною й агітує виборців. Так, нещодавно колишній президент України відвідав Хмельницький, де його зустріли вигуками "Ганьба!" Петро Порошенко своєрідно відреагував на таке вітання українців.

В Україні хочуть ввести заборону на викладання: "Це ганьба для країни"

Міністр Лілія Гриневич вважає, що деякі вчителі не викладаються на уроках, щоб до них приходили на платні заняття.

Українська влада, як і два роки тому, переймалися питанням приватних уроків, які шкільні вчителі дають своїм учням.

"Нам дуже шкода": ПриватБанк терміново звернувся до українців через шахраїв, благають бути уважними

ПриватБанк
ПриватБанк

Державний банк ПриватБанк знову опинився в центрі скандалу. На цей раз фінансові шахраї обманювали українців за допомогою мобільної онлайн програми "Приват24".

Про це стало відомо в неділю, 24 березня завдяки відгуку однієї з клієнток банку на сайті Мінфін.