Романенко підказав Зеленському, де взяти зброю проти Росії: "Тоді у Путіна будуть проблеми"

Відомий американський історик, професор кафедри історії Річарда Левіна Єльського університету Тімоті Снайдер провів лекцію у Києві. На ній Тімоті дав Зеленському і українцям важливі поради по боротьбі з окупантами Путіна, а так само розповів, які помилки зробив Порошенко під час своєї каденції.

Зеленський навчив манерам хамуватого чиновника: "Вийди геть, розбійник"

Президент України Володимир Зеленський проводить робочий візит в місті Борисполі.Вже традиційна перевірка роботи на місцях закінчилася неочікувано гучним скандалом.

Все тому, що місцеві чиновники звикли розповідати тільки про свої "досягнення", тоді як суттєві промахи залишаються поза кадром. І не дивно - незабаром вибори.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кожній бабці по 4G: Зеленський взявся провести зв'язок там, де Гройсман навіть доріг не проклав

Відтепер мобільний зв’язок буде всюди, навіть у найглибших селах. У Зеленського заявили, що більше ніхто не втратить конект зі світом, навіть якщо поїхав до села. Про це заявив заступник керівника офісу президента України Олексій Гончарук під час брифінгу.

"Знову трясе": Меркель зателіпало втретє, що відбувається з найсильнішою жінкою світу

Німецький лідер, канцлер Німеччини Ангела Меркель знову відчула себе кепсько на очах журналістів та звичайних громадян. Так, Ангела Меркель пережила напад тремтіння під час зустрічі в Берліні з прем'єром Фінляндії Антті Рінне. Про це стало відомо завдяки повідомленням німецьких ЗМІ.

У Луценка дорвалися до третього президента: тепер Ющенку не відвертітись

Слідчі зібрали данні про майно третього Президента України Віктора Ющенка і звернулися до суду.

Печерський районний суд Києва не дозволив арештувати майно Віктора Ющенка, якого підозрюють у тому, що він сприяв захопленню урочища "Межигір’я" екс-президентом Віктором Януковичем.