У п'ятницю 19 липня українського музиканта Євгенія Бардаченко пограбували в Італії. Цією новиною він поділився у своєму профілі в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, Jay B поїхав відпочивати в Італію в компанії своєї дівчини Каті. Все було досить прекрасно до цього дня. У п'ятницю вранці пара збиралася поїхати в Портново, але виявили, що їх машину обчистили.

ИТАЛИЯ! 2019 ОГРАБИЛИ! Проехав 3000км по Италии, по всему побережью Лигурийского и Тирренского морей, кайфанули на...

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще
Geplaatst door Jay Bardachenko op Vrijdag 19 juli 2019

"До 9:00 підходимо до машини, я відкриваю багажник - там ПУСТО! Що???????? У нас з Катею мікро шок!... Катя підходить до передньої двері , відкриває її і просто починає плакати і кричати: "нееет, нееет, бооооже!!!! Нееет!!!!!!!" Я зрозумів, що там ПИЗДЕЦЬ! Катя, в шоці, нервах і стресі почала тікати від машини, в плачі... потім каже, якби там не було паркану, вона б, не представляє куди б дійшла, тому, що була в шоковому стані!;(( Я заглянув в передні двері... Не знаю, навіщо і як описати ці емоції, не буду.... Що побачив, ви бачите на фото;((", - поділився Євген на своїй сторінці.

Також, Бардаченко повідомив, що в цю ж ніч пограбували ще 10 автомобілів, до того ж "у когось навіть кермо забрали".

Нагадаємо, що у Києві пограбували іноземця та залишили помирати.

Як повідомляв портал Знай.ua, одесити схопили вуличного злодюгу.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві орудує досвідчений щипач, який обчистив десятки городян.