В порту російського міста Єйськ затримали судно з Маріуполя з 14 громадянами України на борту. Про це у середу, 24 липня, повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на інспектор Міжнародної федерації транспортних робітників (ITF) у Росії Ольгу Ананьїну.

"Українське судно, український екіпаж. На борту знаходяться 14 членів екіпажу, всі вони громадяни України", - сказала Ананьїна.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вона зазначила, що 3 осіб відправили додому 23 липня, а питання про звільнення решти вирішується.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Українське судно належить компанії DonbassTransitService Ltd (ТОВ Донбасстранзитсервис), проте на борту розміщений список співробітників й інших фірм. Компанія є індивідуальним членом Міжнародної федерації експедиторських асоціацій c 2001 року, сертифікована Російським морським регістром судноплавства, а ліцензія Мінтрансу України видана роком пізніше.

Нагадаємо, десятки українців вирвали з путінського пекла.

Як повідомляв портал Знай.uа, Північна Корея захопила російське судно, моряки в полоні.

Також портал Знай.ua писав, українське судно в Африці затонуло після пожежі.