Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 25 липня.

Замах на Порошенка: у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба"

Екс-президент України Петро Порошенко, який спізнився на допит в ДБР, нарешті покинув будівлю. Від'їзд олігарха перетворився на справжнє шоу під змішані скандування "По-ро-шен-ко" і "Ганьба!".

Виїхати з місця допиту колишньому президентові було ой як нелегко. При спробі покинути територію ДБР на капот його автомобіля заліз невідомий.

СБУ відпустила на свободу моряків із затриманого російського танкера, - ЗМІ

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Російських моряків, яких затримали на танкері в порту Ізмаїла, відпустили. Про це повідомляє "Страна" з джерел у СБУ. Моряки зобов'язалися з'являтися на допити за викликом слідчих. По справі вони проходять як свідки, тому спокійно можуть виїхати з України.

Зеленського "збила" фура: за витівки Порошенка взялися люди у формі, екстрене звернення "Слуги народу"

Поліція відкрила кримінальне проводжання щодо відео, де тоді ще кандидата у президенти України Володимира Зеленського начебто збила вантажівка.

Про це повідомляє прес-служба команди Зеленського у соціальних мережах.

У "Слузі народу" Зеленського визначилися з тортурами для корупціонерів: "Це зробимо у першу чергу"

Член Національної ради з питань антикорупційної політики Анастасія Красносільська повідомила, що в рамках тотальної боротьби з корупцією планується введення так званої "цивільної конфіскації" незаконних активів.

Порошенко знову наплював на ДБР і не з'явився на допит: доведеться тягнути силоміць

Екс-президент Петро Порошенко у четвер, 25 липня не з'явився на допит в Державне бюро розслідувань. Олігарх приїхав пізніше, не для дачі показань, а щоб зробити коротку заяву для преси. Цю інформацію повідомили в Telegram каналі голови ДБР Романа Труби.