Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 26 липня.

Порошенко задекларував "скромні" доходи в 560 мільйонів: "убогістю" і не пахне

Колишній президент України Петро Порошенко з початку 2019 року задекларував понад півмільярда гривень доходів. Про це свідчать дані в Єдиному реєстрі декларацій облич, уповноважених на виконання функцій держави.

У декларації, яку екс-президент подав перед звільненням з посади президента відображено 122,6 млн гривень доходів з 1 січня по 20 травня.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дружину Порошенка спіймали за дивним вчинком: "Сімейка театралів, не в собі"

Дружина колишнього президента України Петра Порошенка Марина прийшла здавати кров у супроводі фотографа і двох дочок, які театрально тримали Марину за руку під час процедури. Про це на своїй особистій сторінці у соціальній мережі "Facebook" написав журналіст Олександр Волков.

За його словами, дочки колишнього гаранта спеціально прилетіли з Лондона, щоб взяти участь у цій постановці, а фотограф знімав все це на камеру.

В "Слуги народу" Зеленського придумали, як боротися з головним гріхом чиновників: рішуче і безповоротно

У партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" розповіли, як буде здійснюватися законопроект про незаконне збагачення. В партії пропонують ввести "цивільну конфіскацію" незаконних активів високопоставлених чиновників.

Зеленський розповів про прохання Пінчука: "Всі знають, чим це закінчиться"

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський розповів, чи просив у нього олігарх Віктор Пінчук що-небудь в обмін на те, щоб вмовити Леоніда Кучму очолити Тристоронню контактну групу в Мінську. Відповідний коментар він дав журналістам програми "Схеми".

Копи схопили маму скандального нардепа-втікача Онищенка: допомагала синові у газових схемах

У четвер, 25 липня, в аеропорту "Бориспіль" був затриманий імовірний учасник злочинної організації з розкрадання природного газу, видобутого в межах договорів про спільну діяльність з ВАТ "Укргазвидобування", яка переховувалася від слідства і був оголошений в розшук з серпня 2016 року. Як повідомляється в Telegram-каналі "NABU Daily by Олег Новіков", мова йде про матір нардепа-втікача Олександра Онищенка.