Віталій Кличко
Віталій Кличко

Кличко вирішив сховатися за спиною Ляшка: союзників не залишилося, запахло грошима Ахметова

Мер Києва Віталій Кличко після гучного скандалу з Андрієм Богданом і Володимиром Зеленським знайшов підтримку у Радикальної партії Олега Ляшка. Про це повідомив сам Ляшко на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо"

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Український президент Володимир Зеленський відмовився заїжджати в президентський кабінет на Банкову. Він планує перенести адміністрацію президента в інше місце. Перше, що сказав Зеленський після того, як опустився в крісло Порошенка було: "Я ось сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

вбивство Катерини Гандзюк
вбивство Катерини Гандзюк

Батько Каті Гандзюк показав, в яких муках помирала єдина донька: "Шкіра чорніла, злазила і сичала"

Батько вбитої херсонської активістки Каті Гандзюк розповів про дні, коли на неї вчинили напад. Моторошні подробиці з'явилися на сторінці у Facebook чоловіка. Як згадує Віктор Гандзюк, дочці довелося пережити нелюдські муки після того, як на неї вилили сірчану кислоту.

Порошенку тонко натякнули, що грати з ДБР - марно: "У в'язниці все дізнаєтеся"

Юрист Андрій Портнов відповів на звинувачення адвоката колишнього президента Петра Порошенка щодо того, що ДБР поширює недостовірну інформацію про нього. За словами юриста, статус Порошенка як фігуранта ще не визначений, і тому не можна говорити, що кримінальні справи розслідуються проти екс-гаранта.

Долар
Долар

Долар б'є всі рекорди, таких цифр Україна не бачила роками

Курс долара зафіксував річні мінімуми, гривня ж оновлює максимуми. Банкіри і фінансисти стверджують, що курс гривні може зміцнитися до 24, якщо іноземні інвестори в такому ж темпі купуватимуть ОВДП.

Українці влаштували злодійці жорсткий самосуд: запам'ятайте цю зелену пику, фото

У Запоріжжі місцеві мешканці впіймали в магазині "SitiOpt" шахрайку і привели її до поліцейської ділянки. Інцидент стався у вівторок, 30 липня, на ринку Соцміста. Пізніше в мережі з'явилися фотографії, на якій зображено ту саму жінку, яка крала продукти в магазині. Крім того, видно, що аферистку щедро облили зеленкою.

В України відберуть золото: через бездіяльність влади ми втратимо скарби нації

Після того, як Апеляційний суд Амстердама відклав ухвалення остаточного рішення по справі про скіфське золото, з'явився реальний ризик для України втратити цінні предмети старовини. Про це розповів старший науковий співробітник Інституту держави і права імені Корецького НАН України Олександр Малишев.