З 1 серпня українців чекає чимало змін. Так, почнуть штрафувати власників нерозмитнених автомобілів, які були ввезені в Україну, вузи видадуть укази зі списками зарахованих на навчання, а в банках почнуть оформляти рахунки за міжнародним стандартом.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ціни на газ в серпні 2019 для населення знизиться на 5,5% і складе 4640 грн 1 тис. куб м.

Правда, це ціна, за якою "Нафтогаз" відпускає паливо облгазам і без ПДВ. У підсумку реальна ціна для споживачів буде коливатися від 6 до 7 гривень за кубометр - в залежності від регіону (в Києві це 7 грн/кубометр).

Експерти нагадують, що такий тариф - це річна ціна, а до опалювального сезону газ подорожчає.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Штрафи для євробляхерів почнуть діяти з 22 серпня. Це може призвести до транспортного колапсу, який буде викликаний акціями протесту.

Зарахування у вузи і хто вступив на бюджет стане відомо вже з 1 серпня. А 1 серпня навчальні заклади видадуть укази, в яких перерахують прізвища вступників. В їх електронних кабінетах з'явиться статус "Включено до наказу". Після 1 серпня розпочнеться зарахування студентів, які будуть навчатися на контракті.

Патрулі Нацгвардії з'являться на вулицях України. З 1 серпня близько 2 тисяч нацгвардейцев будуть виходити в піші патрулі по охороні порядку на вулицях. Підкорятися вони будуть керівнику органу Нацполиции, на території обслуговування якого несуть службу.

Нагадаємо, тисячі військових будуть нишпорити по вулицях України, натовпу нацгвардейцев заполонять кожне місто.

Як повідомляв Знай. ua, що чекає українців на евробляхах після 24 серпня.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського дали точний прогноз, мільйони українців в очікуванні платіжок.