У неділю, 4 серпня, Україну накриє циклон, що рухається з південного заходу. Про це повідомляє синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Вночі та вдень 4 серпня на півдні України, в центральних областях, у Прикарпатті і на Сході - дощі, грози, місцями сильні зливи, локальний град, при грозах шквали. Хто живе у цих областях, відпочиває або по справах - будьте уважні", - пише Діденко.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами синоптика, Північ і Захід (крім Прикарпаття) уникне прямого впливу циклону, тому в суботу їх очікують лише невеликі дощі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Температура повітря вихідними залишається невисокою в більшості областей України, + 20 + 24 градуси. В неділю, 4-го серпня, на півдні і сході, градуси істотно впадуть, похолодає", - заявила Діденко.

У Києві в неділю очікуються невеликі дощі, температура повітря впаде до +20 +22 градуси.

Щось давненько не траплялася в нас синоптична ситуація під симпатичним, проте небезпечним псевдонімом, "какабека"! Саме...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 2 augustus 2019

Крім того, синоптики оголосили штормове попередження через сильний вітер і зливу. Під час грози є великий ризик появи кульової блискавки, тому фахівці рекомендують тримати вікна закритими і не користуватися електроприладами.

Нагадаємо, Укрзалізниця вразила "блювотною" білизною, у пасажирів питання до Кравцова.

Як повідомляв портал Знай.uа, двоє топ-чиновників погоріли на космічному хабарі.

Також портал Знай.ua писав, чого чекати українцям від курсу валют.