В сезон відпусток активізуються різні шахраї і аферисти. Ми зібрали найпопулярніші схеми обману туристів, про які варто дізнатися кожному.

1. До туристів в еропейськіх містах часто підходять шахраї. Вони починають розмову з посмішки, розповідають про місцеві визначні пам'ятки, а потім пропонують обміняти гроші за вигідним курсом. У підсумку ошуканий турист отримує на руки фальшиві купюри.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

2. Популярні крадіжки у людних місця, де злодії часто працюють групами. Один штовхає жертву, другий вириває телефон і йде. Інші при цьому відволікають, щоб людина не відразу зрозуміла, куди подівся гаджет.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

3. Часто обкрадають людей на пляжах, якщо вони засинають. Не варто залишати речі без нагляду, а щоб гроші не вкрали, можна використовувати хитрість - приміром, звернуть їх у підгузник. Фахівці рекомендують залишати документи у готелі, а з собою брати тільки дріб'язок на морозиво.

Нагадаємо, українці влаштували злодійці жорсткий самосуд.

Як повідомляв портал Знай.uа, АТБ потрапили в "гнилий" скандал, українці розлючені.

Також портал Знай.ua писав, у Харкові накрили афериста з Афганістану.