Дуже часто українці стикаються з обманом у супермаркетах. Нерідкими виявляються випадки продажу простроченного товару або неякісного, або навіть зіпсованого. Але, на жителів Дніпра чекав новий сюрприз - чергова шахрайська схема від працівників АТБ, яка може залишити буквально без копійки.

супермаркет
супермаркет

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Покупниця з сім'єю вирішила поласувати цукерками і взяла по кілька штук кожного виду. Зваживши ласощі на вагах, дівчина попрямувала на касу, хоча її трохи насторожила вага, який показував електронний прилад, адже солодощів було не так вже й багато. Прийшовши додому вона виявила неприємний сюрприз:

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Просто здивувалася трохи цукерок , а вага 0,534 грами. Відразу не зрозуміла, вдома зважила пакетик, а там 100 з хвостиком грам.
Пішла розбиратися, пояснила касиру, вона зважила, там ті 100 грам, пішла до адміністратора, вона віддала пакет, вийшла адмін, почала наново зважувати, доводити мені, що у них ваги чіткі, що я захотіла поїсти за їх рахунок, каже мені "знаємо ми таких". Це взагалі нормально? Підсумок: різниця в грошах мені повернули 50.25 копійок. Скоти. Більше немає слів!"

У комментаиях дівчина уточнила, що, коли її запідозрили у брехні, то вона запропонувала пройти подивитися записи на камерах, після чого адміністратор відразу повернула 50 грн, на які АТБ обдурив дівчину.

Українці одразу взялися висловлювати свою думку:

"Мене на**али в АТБ, а тебе?", "У них ваги накручені завжди", "Краще все одно перевіряти, у кожного своя правда!", "Контролювати скрізь потрібно", "Була така ситуація, коду лимон 400 грам важив", "Уроки життя кожного дня"

Нагадаємо, що українці розкрили підступну схему обману в АТБ: "сюрприз" чекає на касі.

Раніше повідомлялося, що українці в АТБ вивалюють шалені гроші за плід, який сховає їх в лікарню.

Також, в АТБ стали продавати повнолітній хліб.