Зеленський звільнив главу ООС

Президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Сірського з посади командувача Об'єднаних сил і призначив на неї Володимира Кравченка.

Володимир Кравченко

При цьому Сірський отримав обов'язки командувача Сухопутних військ Збройних сил України.

Олександр Сірський

Зазначимо, що Сірський командував ООС з початку травня 2019 – на цю посаду його призначив Порошенко, звільнивши Сергія Наєва.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В лавах Зеленського знайшли перевертня.
У мережі з'явилася скандальна інформація про одного з п'яти кандидатів на посаду голови Одеської ОДА, пропонованих Володимиром Зеленським. Йдеться про Максима Болдіна - адвоката Ігоря Павловського, одного з організаторів вбивства Каті Гандзюк.

Максим Болдін

Болдін не просто "виконує свою роботу", він, прекрасно усвідомлюючи провину свого підзахисного, говорить неправду в суді і використовує всі засоби, щоб Павловський уникнув покарання.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Серія вибухів накрила військові склади з боєприпасами.

У Красноярському краї (РФ) горять і вибухають військові склади з боєприпасами: людей евакуюють цілими селами. За попередніми даними, на складах зберігалися міни і зенітні патрони. Почала надходити інформація про постраждалих.

Путін готує повномасштабне вторгнення в Україну.

Росія готується до нового масштабного вторгнення в Україну. І це може статися вже наступного року. У той же час Сполучені Штати Америки вже налагоджують інфраструктуру, щоб перекинути свої війська в Європу.

Український військовий експерт Олексій Арестович накреслив далеко не райдужні перспективи країни. Він упевнений, що в найближчий час Росія нападе на Україну і Зеленському потрібно буде стати головнокомандувачем не по посаді, а фактично. Це може статися вже у наступному році.

Під Києвом випав перший сніг

У понеділок, 5 серпня, у Київській області зафіксували невеликий сніг. В мережі показали фото. Автор знімку переконаний, що сніг посеред літа свідчить про глобальні зміни клімату.