У мережі з'явилася скандальна інформація про одного з п'яти кандидатів на посаду голови Одеської ОДА, пропонованих Володимиром Зеленським.

"Болдін - адвокат одного з організаторів вбивства Гандзюк - Ігоря Павловського. Так, ми знаємо, що ототожнення адвоката з клієнтом - не дуже правильно. Але Болдін не просто "виконує свою роботу". Він бреше заради свободи вбивці", - зазначили в Facebook-спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У повідомленні також підкреслюється, що "Максим Болдін синхронно з ГПУ неодноразово брехав у суді про нібито поганий стан здоров'я його підзахисного".

Максим Болдін

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Після цього цирку Павловського випустили і відправили на домашній арешт, який він відбував в Одесі. Так, саме в Одесі, де хоче стати "губернатором" Болдін, а не в Херсоні, де Павловський жив роками раніше. В Одесі "передсмертний" Павловський насолоджувався життям і, наприклад, вільно відвідував футбол - дивився гру за Суперкубок між Шахтарем і Динамо, фоткався з друзями і явно стан відрізнявся від циркового шоу в судах. Футбол, звісно, Павловський теж відвідав в Одесі", - розповіли активісти.

На думку спільноти, "Болдін прекрасно усвідомлює провину свого підзахисного, але використовує всі можливі заходи - чесні і не дуже для того, щоб "Собака" залишився безкарним".

Знайомтесь, можливого посадовця звати Max Boldin. Він — один з п'яти офіційно озвучених Зеленським кандидатів на посаду...

Geplaatst door Хто замовив Катю Гандзюк? op Maandag 5 augustus 2019

Нагадаємо, журналісти показали, як розправилися з Гандзюк.

Як повідомляв портал Знай.uа, батько Каті Гандзюк показав, в яких муках помирала єдина донька.

Також портал Знай.uа писав, як проходила підготовка нападу на Гандзюк.