Під час візиту в місто Дніпро президент України Володимир Зеленський уклав парі з мером міста Борисом Філатовим про те, що будівництво нового мосту завершать у вересні. А щоб цікавіше було чекати відома модель у свою чергу пообіцяла роздягтися, якщо мер виконає свою обіцянку.

Про це повідомляє "Hyser".

Так в гру з мером та президентом вступила і місцева модель Ася Микович, яка пообіцяла роздягнутися в разі завершення робіт вчасно. На наступний день після відкриття дівчина вийде на нього повністю оголеною.

Зеленський та Філатов

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Тепер Ася на запрошення депутата Ігоря Шевченка приїхала з інспекцією в Київ. Адже в столиці також є мости, які буквально "кричать" про якнайшвидшої реконструкції.

На честь зустрічі депутат опублікував фото з красунями на тлі Пішохідного мосту на Труханів острів. Дівчина обурилася, чому міст досі не закрили, так як він представляє небезпеку.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, Ася "передала " привіт" і очільнику столиці Віталію Кличку та закликала його приєднатися до "акції". Шкода, що київський мер зараз у відпустці. Модель і з ним хотіла укласти парі.

Враховуючи, з якою частотою тріскається міст Кличко, кияни мають високі шанси побачити Асю оголеною.

Нагадаємо, мер Кличко похвалився своїм відпочинком. Став на лижі та передав привіт Андрію і Богдану.

Як повідомляв портал Знай.ua, столичний глава Віталій Кличко вкотре зірвав засідання ради.

Також Знай.ua писав про те, що Кличка підловили на масштабній схемі.