Зеленський притиснув до стінки Держприкордонслужбу: хто потрапив під роздачу

Президент Володимир Зеленський підписав укази про звільнення першого заступника і заступника голови Державної прикордонної служби України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу президента. Так, відповідні укази було оприлюднено 6 серпня.

Новий глава МОЗ від Зеленського терміново звернувся до українців

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Засновник клініки "Борис" Михайло Радуцький прокоментував чутки про його призначення міністром охорони здоров'я України. За його словами, він працюватиме в комітеті Верховної Ради з питань охорони здоров'я.

Коломойський зізнався у "скромному" внеску в президентство Зеленського

Український олігарх Ігор Коломойський розповів не тільки про свої близькі стосунки з Зеленським, а про спонсорство його кампанії. За словами Коломойського, вкладення в президентство Зеленського виявилися набагато скромнішими, ніж планувалося.

В Україні зміняться правила вступу на бюджет

На абітурієнтів, які планують вступати до українських вишів на бюджетне навчання в наступному році, чекають деякі нововведення, які обмежать їх можливості. В 2020 році правила та умови прийому студентів на бюджетну форму навчання в Україні можуть змінитися. Про це повідомила глава Міністерства освіти і науки Лілія Гриневич.

Опалювальний сезон виявився на межі зриву: українців заморозять у власних будинках

Борги АТ Одеська ТЕЦ та КП Теплопостачання міста Одеси перед Нафтогазом ставлять під велике питання можливість теплопостачання міста у новому опалювальному сезоні. Про це повідомляє прес-служба НАК.