Ватажок бойовиків так званої "ДНР" Денис Пушилин приїхав у оккупований Росією Крим. На анексовану півострові він взяв участь у мотопробігу байкерів "Нічні вовки", які активно підтримують агресивну політику Путіна.

"Нічні Вовки" дійсно є друзями Донбасу, вони з перших днів допомагають і надихають нас захищати "інтереси жителів Донбасу". І продовжувати боротьбу за "русский мир". При вашій (російській – Ред.) дуже активній патріотичній підтримці Крим вже повернувся "додому". Але мені хотілося б сказати, що сьогодні "республіки Донбасу" набагато ближче до Росії. Я впевнений, той день настане, коли ми повернемося на "батьківщину", "додому", – розповідав Пушилин зі сцени.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, в Крим прибув глава частково визнаної республіки Південна Осетія Анатолій Бібілов.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, главарь "ДНР" Пушилин виступив з екстреним заявою.

Як повідомляв портал Знай.uа, ватажок бойовиків "ДНР" Пушилін отримав нове прізвисько.

Також портал Знай.ua писав, шалений пропагандист Пушилін накинувся із звинуваченнями на Україну.