У Вінниці касирка одного з банків, впродовж року, обкрадала клієнтів, людей похилого віку. Зловживаючи їхньою довірою, шахрайка привласнювала від 500 до 1000 грн за операцію з карткою.

Пенсіонери, які не вміли користуватися банкоматом просили допомогти зняти готівку з картки, через касу вона проводила дві фінансові операції і підробляла підписи на квитанціях.

Керівництву банку почали надходити скарги обдурених пенсіонерів про те, що з їхніх рахунків зникали гроші - від 500 до 1000 гривень.

Як повідомляє прес-служба поліції Вінницької області, до правоохоронців звернулося керівництво банку і заявило, що під підозру про крадіжку коштів клієнтів потрапила одна співробітниця, бо саме вона обслуговувала постраждалих.

Зловмисницю затримали і тепер їй загрожує до 5 років в'язниці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цинічна аферистка діяла швидко, поки пенсіонери стояли біля віконця каси, вона встигала буквально в них на очах зняти необхідну клієнтові суму, і відхапати й собі кілька сотень гривень. Її вдалося викрити завдяки пильності потерпілого, який швидко помітв пропажу коштів зі свого рахунку і звернувся до адміністрації банку.

Як повідомив начальник Вишинського відділення поліції Володимир Поліщук, експертиза з’ясувала, що підписи на квитанціях та проведених банківських операціях цією жінкою були підроблені.

Як повідомляв Знай.ua, скоро в Україні запрацює спецслужба, у якій буде доступ до всіх можливих відомчих баз: відкриті банківські рахунки і залишки по ним, інформація про фактичне місце проживання, паспортні дані, ІПН, дані з податкової та ін.

Знай.ua також зазначав, що українцям потрібно звернутися особисто за перерахунком в окремих випадках.

Нагадаємо, Знай.ua публікував інформацію про те, що в Україні, на тлі несприятливих погодних умов, значно вирасли ціни на огірки, помідори, кабачки і баклажани.