Українського активіста з Криму Володимира Балуха вивезли в Москву з російської колонії № 4 міста Торжок. Про це повідомила його адвокат Ольга Дінз, передає "Крим.Реалії".

"Сьогодні нами було встановлено, що його вивезли в Москву в Слідчий ізолятор № 2. Однак не зрозуміло, який саме. Або це "Лефортово", або це "Бутирка". Більше ніяких відомостей нам не повідомляли. Мені стало про це відомо вранці від сестри, якій повернувся лист. Потім ми уточнили інформацію і нам адміністрація колонії сказала, що його дійсно етапували в слідчий ізолятор", – сказала Дінз.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами адвоката, причина етапування Балуха залишається невідомою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Володимир Балух - відомий український активіст, який після анексії Криму відмовився від російського громадянства. Взимку 2013 року Балух вивісив прапор України на своєму будинку, пізніше прикріпив на будинок табличку "Вулиця героїв Небесної Сотні".

Балух Володимир
Балух Володимир

В кінці 2016 року Володимира Балуха затримали співробітники ФСБ Росії. Окупанти засудили його до 5 років позбавлення волі нібито за зберігання боєприпасів.

Нагадаємо, особистого охоронця Яроша добивають в путінських катівнях.

Як повідомляв портал Знай.uа, у політв'язня Павла Гриба виявили страшну хворобу.

Також Знай.uа писав про те, Балух з-за ґрат привітав українців з створення помісної церкви.