Під Львовом авіакатастрофа: військові втратили контроль, загрожує кримінальна справа

У Бродах Львівської області під час навчань впав військовий вертоліт Мі-2, на борту якого перебували двоє людей. Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань з'ясовують обставини інциденту. Про це повідомила прес-служба територіального управління ДБР у Львівській області.

У анексованому Криму випадково запустили авіаційну ракету Путіна

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У анексованому Криму на аеродромі недалеко від міста Саки просто в ангарі запустили авіаційну ракету "повітря-поверхня" ведеться слідство. Наголошується, що бойова частина ракети приблизно у 100 кг вибухівки не спрацювала. У разі вибуху, наслідки могли б стати катастрофічними.

Останнє китайське попередження "євробляхерам": у Зеленського підготували шалені штрафи

Президент України Володимир Зеленський ініціював законопроект, згідно з яким на водіїв автомобілів "єврономерах" до кінця 2019 року не накладатимуть штрафи. Президент запропонував законопроект, який відкладе введення штрафів для водіїв на "євробляхах" до кінця 2019 року.

Під боком у Путіна назріває справжній "Майдан"

У столиці РФ на проспекті Сахарова розпочався мітинг партії КПРФ за чесні вибори. До того ж, на Бульварному кільці о 14:00 розпочнеться серія одиночних пікетів на підтримку незалежних кандидатів у Московську міську думу і підозрюваних в участі в масових заворушеннях на акції 27 липня, повідомляє "Радіо Свобода".

Одеське "Токіо" у вогні: три дивні деталі не вкладаються в голові

Правоохоронні органи припускають три версії загоряння в одеському готелі "Токіо стар". Про це повідомив на засіданні голова поліції Одеській області Олег Бех. За раніше отриманими даними, вогонь перекинувся на будівлю з щитової.