У понеділок, 19 серпня, по всій території України переважатиме спекотна і сонячна погода. При цьому опади можуть випасти тільки на Сході, в інших регіонах країни буде сухо з температурою в межах +25...+30. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Україну будуть обходити циклони і атмосферні фронти, буде багато сонця, блакитного неба і білих пухнастих хмар", – написала вона.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з прогнозом Діденко, на Сході можуть випасти невеликі дощі. Вітер очікується слабкий, тихий. У той же час спека буде наростати. Майже у всіх областях +25...+30 градусів.

Погода в Україні 19 серпня

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Києві у понеділок без опадів, сонячно. Протягом дня прогнозується +26...+28 градусів.

"Попередній прогноз для Києва на День Незалежності 24-го серпня: суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою повітря близько +25 градусів", – наголосила Діденко.

Яблука, груші та інші спасівські принади будуть завтра виблискувати серед розкішного пізнього українського літа. 19-го...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 18 augustus 2019

Нагадаємо, у багатьох регіонах України на поганий урожай вплинула негода.

Як повідомляв портал Знай.uа, оприлюднено список найбільш аварійних трас України.

Також портал Знай.uа писав, що екологічну катастрофу на Чорному морі показали в інфографіці.